- مهسا ماکارونی فر
- شنبه ۱۰ شهریور ۹۷
- ۱۳:۰۰
- ۱ نظر
داشتم فکر میکردم که چقدر جذاب میشد که به عنوان شغل آینده«شکارچی کوسه»بودن را انتخاب میکردم و بعد ماهی یکبار به آب میزدیم و شکاری میگرفتیم و گوشتش را به رستوران دم میدون هرمز میفروختیم و اونم به خورد یه مشت گردشگر ندید بدید میداد و خودم در راس این هرم غذایی به گیاهخواری روی می آوردم و از عدس ارتزاق میکردم.
داشتم فکر میکردم که اگر ما با خوردن گوشت ماهی قزل الا موجب بقای نسل اون میشیم چرا همچین حرکتی را برای کوسه ها نزنیم؟
پ.ن :بهمن که هرمز بودیم، کالاماری خوردیم و الان یادش افتادم و دلم تنگ شد. هرمز خیلی جادویی بود!.